Lösenordsåterställningsprodukter för datorer och mobila enheter

Advanced Office Password Recovery

Advanced Office Password Recovery med GPU-acceleration möjliggör användning av kraftfulla bearbetningsenheter för ATI- och NVIDIA-videokort för snabbare borttagning, ersättning eller återställning av lösenord som skyddar Microsoft Office-dokument. Stöder alla versioner av Microsoft Office från version 2.0 till 2016, och verktyget låter dig ange olika masker och urvalsmetoder. Högoptimerad programkod med låg nivå ger snabb återställning av de mest komplexa lösenorden.

Läs mer

Advanced PDF Password Recovery

Avblockering av PDF-dokument och snabb eliminering av restriktioner för redigering, utskrift och kopiering. Snabb och effektiv öppning av krypterade och lösenordsskyddade PDF-dokument. Unik och patenterad teknik av Thunder Tables® garanterar en 40-bitars nyckelåterställning på bara en minut! Flertrådig lågnivåkod är optimerad för moderna flerkärniga datorer, genom att ge bästa prestanda och snabbaste återställning av de svåraste lösenorden.

Läs mer

Advanced Intuit Password Recovery

Mottagning av tillgång till Intuit Quicken-dokument genom att återställa det ursprungliga lösenordet med GPU-accelererat urval och snabbt låsa upp QuickBooks-filer genom att återställa lösenordet. Advanced Intuit Password Recovery återställer lösenord som skyddar Intuit-filer i många lokala och internationella versioner av programvara.

Läs mer

Advanced Archive Password Recovery

Advanced Archive Password Recovery återställer lösenord och tar bort skydd från ZIP och RAR-arkiv som skapades i alla versioner av PKZip, WinZip, RAR och WinRAR i det grafiska gränssnittet och med hjälp av kommandoraden. Programmet erbjuder bästa prestanda för att återställa de mest komplexa lösenordet tack vare dess flexibilitet, inställningar och optimerade verktyg för återställning av lösenord. Garanterad återställning av många ZIP-arkiv kan erhållas på mindre än en timme.

Läs mer

Elcomsoft Internet Password Breaker

Elcomsoft Internet Password Breaker visar mycket snabbt lösenord till webbplatser, samt personaliseringsverktyg och brevlådor som lagras i olika applikationer. Stöder också alla versioner av Internet Explorer till IE8, Firefox, Safari, Chrome och Opera, alla versioner av Outlook Express, Microsoft Outlook, Windows Mail och Windows Live Mail. Elcomsoft Internet Password Breaker hjälper till att få inloggning och lösenord information till de mest olika resurserna.

Läs mer

Advanced EFS Data Recovery

Fil dekryptering, som skyddas av ett krypterat filsystem (EFS). Advanced EFS Data Recovery dekrypterar filer som skyddas av EFS i Microsoft Windows. Återställning är möjligt även inom överföring en skyddad skiva till en annan dator, såväl som inom omformatering av systempartitionen eller inom skapandet av några falska krypteringsnycklar.

Läs mer

Elcomsoft System Recovery

Lösenordsåterställning till lokala Windows-konton och Microsoft-konton och utförande ett stort antal administrativa uppgifter. Anställning av administrativa rättigheter vilket användarkonto som helst, återställning av gamla lösenord eller insamling av hash summan av lösenord för offline återställning. Elcomsoft System Recovery är redo att börja åtgärder tack vare den licensierade Windows PE-miljön, vilket gör det möjligt för administratörer att få tillgång till blockerade datorer.

Läs mer

Andra verktyg

Individuella verktyg för att återställa lösenord till sådan information SQL , Intuit , Brevlådor , Sage , Lotus , Word Perfect och Instant Messengers

Mobila lösningar

Elcomsoft Phone Breaker

Mottagning av full tillgång till information som lagras i FileVault 2, iOS, Apple iCloud, Windows Phone och BlackBerry 10 -behållare! Säkerhetskopiering lastning av enheter från Apple iCloud, Microsoft OneDrive och BlackBerry 10 -servrar. För att ladda ner iCloud-data utan ett lösenord, använd ett Apple-ID och lösenord eller samla binära autentiseringstoken från datorer, hårddiskar och formatsdiskar för rättsmedicinska analyser. Dekryptering av iOS-säkerhetskopior med hjälp av GPU-accelererad återställning av lösenord.

Läs mer

Elcomsoft Phone Viewer

Elcomsoft Phone Viewer – är ett snabbt och enkelt rättsmedicinskt analysprogram för snabb tillgång till information som samlas från mobila säkerhetskopior. Genom att stödja olika plattformar och dataformat kan verktyget visa information som samlas från lokala och cloud säkerhetskopior av iOS, Windows Phone och BlackBerry 10. ITunes-säkerhetskopior som har lösenordsskydd kan dekrypteras och analyseras automatiskt utan användning av andra verktyg.

Läs mer