OM ELCOMSOFT

ElcomSoft Co.Ltd.

ElcomSoft Co. Ltd. grundades 1990 och är en ledande utvecklare av verktyg för datorforensik. Företaget erbjuder moderna lösningar för företag, kriminolog er och polismyndigheter, tillhandahåller utbildnings- och rådgivningstjänster inom mobil- och datorforensik. ElcomSoft forensik produkter och verktyg används för att utföra brottsutredningar av polismyndigheter. Idag erbjuder företaget ett komplett utbud av verktyg för mobil- och datorforensik, företagsäkerhetslösningar och IT-säkerhetsrevisionsverktyg.

ElcomSoft-verktyg används av de flesta Fortune 500-företag, militära enheter runt om i världen, utländska regeringar och alla större revisionsföretag. ElcomSoft är en partner till Microsoft (Gold Application Development), Intel Premier Elite och medlem av NVIDIA CUDA/GPU-programmet "Computing Registered Developer Program".

ElcomSofts lösningar för mobil- och datorforensik.

Elcomsofts lösningar för mobil forensik ger experter möjlighet att få tillgång till lösenordsskyddad, låst och krypterad information på ett antal mobila enheter och datormoln i krypto-containers eller krypterade arkiv. verktyg för mobil forensik kan bidra till att få bevis, som lagras på moderna smartphones, medan företagets patenterade produkter med hårdvaruacceleration kan knäcka lösenord som skyddar filer av olika format. Slutligen gir denna unika datortekniska lösning forskare möjlighet att få tillgång till information som hålls i skyddade BitLocker, FileVault 2, PGP Disk och TrueCrypt-behållare.

ElcomSofts lösenordsåterställningsverktyg

ElcomSoft är känt för sitt brett utbud av lösenordåterställningsverktyg, vilket gör det möjligt för statliga, företags- och privata kunder att återfå värdefull information som är skyddad med förlorade och glömda lösenord. ElcomSoft erbjuder ett antal användar- och företagsverktyg som gör det möjligt för sina kunder att återhämta data från lösenordsskyddade dokument, arkiv och låsta konton i många populära produkter.

Prisbelönta lösenordåtervinningsprodukter använder massor av patenterade och proprietära algoritmer som gör det möjligt för användare att snabbt återställa de mest komplexa lösenorden. ElcomSofts djupa kunskap och förståelse inom informationssäkerhet gör det möjligt för många av sina produkter att omedelbart låsa upp lösenordsskyddad informatio utan att försöka gissa ett rätt lösenord.

ElcomSoft är en pionjär inom många teknologier och algoritmer för att återställa lösenord och skydda information. GPU-acceleration -tekniken ger en märkbar ökning av lösenordsåterställningshastigheten på stödda grafikkort. Denna teknik har patenterats av U.S. Copyright Office (USA:s upphovsrättsbyrå) och ger superdatorliknande prestanda på vanliga datorer.

Företagets algoritmer med distribuerad- och molnberäkning utan omkostnader ger obegränsad skalbarhet och linjär prestandaökning även i de största nätverken.

Företaget tillverkar olika produkter för lösenordsåterställning för olika filformat, produkter och system, inklusive:

Våra innovationer

ElcomSoft är en pionjär inom många teknologier och algoritmer för att återställa lösenord och skydda information. Våra uppfinningar har erkänts av U.S. Copyright Office. Företaget har fått patent för många algoritmer som gör det möjligt för ElcomSoft produkter att ge högsta prestanda.

Våra partners

  • 7,599,492 – System och metod för snabb återställning av en kryptografisk nyckel
  • 7,783,046 – Probabilistisk kryptografisk nyckelidentifiering med ett deterministiskt resultat
  • 7,787,629 – Användning av grafikprocessorer som parallella matematiska koprosessorer för lösenordsåterställning
  • 7,809,130 – System och metod för lösenordsåterställning
  • 7,929,707 – Användning av grafikprocessorer som parallella matematiska koprosessorer för lösenordsåterställning
  • 8,538,030 – Användning av grafikprocessorer som parallella matematiska koprosessorer för lösenordsåterställning

Evenemang

Lär känna ElcomSoft lite närmare under en av kommande evenemang!

ElcomSoft deltar aktivt i demonstrationer, konferenser och utställningar i informationssäkerhet. Företagsforskare talar ofta vid DEF CON, Black Hat, Confidence 2.0 och andra evenemang. Företaget deltar regelbundet i utställningar som CEIC, EuroForensics, Forensics Europe Expo, CrimeLab, Cyber Intelligence Asia, CanSecWest, etc.

Godkännanden och certifikat

ElcomSoft är en partner till Microsoft (Silver Application Development) och Intel Premier Elite och medlem av NVIDIA CUDA/GPU-programmet "Computing Registered Developer Program".

Utvecklad för nVidia CUDA Stöd av ATI Stream Förbättrad Intel Core+kvalitet

ElcomSoft är en erkänd expert inom lösenords- och systemåterställning och forensik. Företagets tekniska framsteg och ledarskap nämns i många inflytelserika publikationer, såsom Microsoft Security Encyclopedia, The Art of Deception (Kevin Mitnick), IT-revision: Användning av kontrollelement för att skydda informationstillgångar (Chris Davis), Hacking Exposed (Stuart McClure).

ElcomSoft produkter har faktiskt blivit branschstandard. De studeras vid träningssessioner och dyker upp i läroböcker. Våra produkter ingår i Certified Ethical Hacker-initiativet, ett program som certifierar färdigheter av säkerhetspersonal, säkerhetsrådgivare, revisorer, webbplatsadministratörer och specialister i informationssäkerhet och nätverksinfrastrukturens integritet.

Statliga och kommersiella registreringar

D-U-N-S®-nummer: 813297731

NАТО-kod för en kommersiell och statlig myndighet (NCAGE, även CAGE): 162FG
Prishanteringssystem (SAM): Besök http://www.sam.gov och ange vårt NCAGE- eller DUNS-nummer.

Elcomsoft och Elcomsofts logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör ElcomSoft Co.Ltd. i USA, Ryssland och andra länder. Microsoft och Windows är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Intel och Intels logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och andra länder.

Kontakter

Elcomsoft s.r.o.

Československé armády 371/11,
Praha 6-Bubeneč,
Czech Republic, PSČ 160 00

Klicka här för att kontakta Elcomsoft

As one of the industry leaders, our job involves complex research and constant monitoring of industry news. We love sharing our findings with our followers. Follow us on a social network of your choice, and we’ll deliver quality content straight to your news feed.