Allt-i-ett lösning

Elcomsoft Premium Forensic Bundle

Every tool we make in a deeply discounted value pack. Extract data from mobile devices, unlock documents, decrypt archives, break into encrypted containers, view and analyze evidence.

Läs mer

Integrerad lösning för brottsbekämpning

Elcomsoft Desktop Forensic Bundle

ElcomSoft er en komplett verktygssats för återställning av lösenord, som gör det möjligt för företag och regeringskunder att ta bort skydd från skivor och system, samt dekryptera filer och dokument som skyddas av populära applikationer. Som recensioner från prioriterade kunder av ElcomSoft och interna test visar - dessa verktyg för lösenordåtervinning är den snabbaste i jämförelse med andra produkter på marknaden, samt mycket bekvämt och billigare.

Läs mer

Elcomsoft Mobile Forensic Bundle

Full rättsmedicinsk mobil dataanalys kit gör det möjligt för brottsbekämpande organ, företagskunder och regeringskunder utföra fysisk, logisk och trådlös datainsamling från smartphones och surfplattor, hacka mobil backup-lösenord och dekryptera krypterade säkerhetskopior, samt visa och analysera information som lagras på mobila enheter. Kit består av alla tillgängliga rättsmedicinska analysverktyg av mobildata som erbjuder det bästa värdet på marknaden.

Läs mer

Du kan också köpa verktyg från Bundle separat.

Distribuerad databehandling

Elcomsoft Distributed Password Recovery

Skapandet av högpresterande kluster för snabb hacking av lösenord. Elcomsoft Distributed Password Recovery erbjuder skalbarhet med inga kostnader och stöder GPU-acceleration för snabbare återställning. Elcomsoft Distributed Password Recovery är utvecklad för rättsmedicinska experter och statliga dataåtervinning byråer och företag för att återställa data av de mest komplexa lösenord och starka krypteringsnycklar i realistiska termer.

Läs mer