Köp

Advanced Office Password Recovery

Advanced Office Password Recovery med GPU-acceleration möjliggör användning av kraftfulla bearbetningsenheter för ATI- och NVIDIA-videokort för snabbare borttagning, ersättning eller återställning av lösenord som skyddar Microsoft Office-dokument. Stöder alla versioner av Microsoft Office från version 2.0 till 2016, och verktyget låter dig ange olika masker och urvalsmetoder. Högoptimerad programkod med låg nivå ger snabb återställning av de mest komplexa lösenorden.

Vänligen välj programversion/licenstyp

Home Edition

$ 49

Limited Edition av Advanced Office Password Recovery är enbart för hemmabruk och låter dig återställa lösenord bara i Word och Excel.

Endast en CPU-kärna används för återställning av lösenord. GPU-acceleration är inte tillgänglig.

Standard Edition

$ 99

Standard Edition gör det möjligt att återställa lösenord i Microsoft Word, Excel, Access (endast allmänt lösenord), Outlook och OpenDocument (OpenOffice).

Upp till 4 CPU-kärnor stöds. En GPU-kärna kan användas för acceleration av lösenord återställning.

Professional Edition

$ 249

Professional Edition stöder alla typer av lösenord i alla applikationer och program i Microsoft Office, Open Office och Hangul Office.

Upp till 64 CPU-kärnor och upp till 8 GPU-grafikacceleratorer stöds.

Priset exklusive moms

Den här produkten kan återställa starka och komplexa lösenord som inte kan återställas på vanligt sätt. Du kan använda ordböcker för att påskynda återställningen. Grundläggande ordböcker ingår i produkten. Tillägsordböcker kan köpas med omedelbar nedladdning.

Totalsumma