Köp

Advanced PDF Password Recovery

Avblockering av PDF-dokument och snabb eliminering av restriktioner för redigering, utskrift och kopiering. Snabb och effektiv öppning av krypterade och lösenordsskyddade PDF-dokument. Unik och patenterad teknik av Thunder Tables® garanterar en 40-bitars nyckelåterställning på bara en minut! Flertrådig lågnivåkod är optimerad för moderna flerkärniga datorer, genom att ge bästa prestanda och snabbaste återställning av de svåraste lösenorden.

Vänligen välj programversion/licenstyp

Standard Edition

$ 49

Programmets grundversionen, som bara kan ta bort begränsningar för utskrift, välja text och grafik och kopiera dem till urklipp, lägga till/förändra kommentarer och fylla i formulär. Behandlar inte PDF-filer med ett visst lösenord om det här lösenordet inte är känt.

Professional Edition

$ 99

Den här versionen har all standardversionens funktionalitet och gör det möjligt att också söka efter lösenord för att öppna och visa med hjälp av effektiva hastighetsoptimerade brute-force attacker och ordbokattacker. Dessutom har den en "nyckelsökattack"-funktion som garanterar dekryptering av PDF-filer med 40-bitars kryptering, oavsett lösenordets längd och komplexitet.

Enterprise Edition

$ 399

Baserat på Professional Edition, har den här ett förbättrat "nyckelsökattack" med den senaste "time-memory trade-off"-funktion, vilket gör att "user"-lösenord (för 40-bitars kryptering) kan brytas på bara ett några minuter (istället för dagar, som i Professional Edition), med speciella förberäknade tabeller på DVD, skickade med expresspost.

Priset exklusive moms

Den här produkten kan återställa starka och komplexa lösenord som inte kan återställas på vanligt sätt. Du kan använda ordböcker för att påskynda återställningen. Grundläggande ordböcker ingår i produkten. Tillägsordböcker kan köpas med omedelbar nedladdning.