För polismyndigheter

Verktyg för dator- och mobilforensik

ElcomSoft hjälper statliga, militära och polismyndigheter, som erbjuder ett brett utbud av verktyg för dator- och mobilforensik. Våra verktyg är fullständigt ansvariga och pålitliga när det gäller forensik, och kräver ingen komplex träning, specialutbildning eller certifikat. Bevis som extraheras eller återhämtas med hjälp av ElcomSofts verktyg, tas upp till prövning i domstol. Stöd från experter, kompakta servicepolicy och uppdateringar gör våra produkter till en bra investering.

Läs mer

För företag

Lösningar för informationssäkerhet och informationsextraktion

ElkomSoft erbjuder företag en produktlinje för att återställa tillgång till blockerade, krypterade eller lösenordsskyddade data, omfattande säkerhetsrevision och informationsextraktion från olika mobila enheter. ElcomSofts produkter erbjuder avancerad teknik och högsta möjliga prestanda till ett konkurrenskraftigt pris. Regelbundna uppdateringar och kvalitetsservice skyddar din investering. Våra verktyg kräver ingen komplex träning och är ett perfekt alternativ för kontinuerlig användning och engångsarbete.

Läs mer

För hemmabruk

Verktyg för lösenordsåterställning på datorer och mobila enheter

Varje år förloras hundratusentals lösenord, skyddad information blir otillgänglig för den juridiska ägaren. ElcomSofts produkter hjälper till att återfå kontroll över krypterad data, återställa förlorade och glömda lösenord och få tillgång till låsta konton i populära operativsystem, applikationer och tjänster. Tack vare avancerad hårdvaruaccelerationsteknik är våra verktyg snabbast på marknaden med bruk av grafikkort av konsumentkvalitet för snabb återställning.

Läs mer

Nyheter på blogg

Full File System Extraction for iOS 13.3.1, 13.4 and 13.4.1

«Elcomsoft iOS Forensic Toolkit 6.0 is out, adding direct, forensically sound extraction for Apple devices running some of the latest versions of iOS including iOS 13.3.1, 13.4 and 13.4.1. Supported devices include the entire iPhone 6s, 7, 8, X, Xr/Xs, 11, and 11 Pro (including Plus and Max versions) range, the iPhone SE, and corresponding […]»

26 May, 2020Vladimir Katalov

iOS Jailbreaks, SSH, and root Password

«Users of iOS Forensic Toolkit who are using jailbreak-based acquisition sometimes have issues connecting to the device. More often than not, the issues are related to SSH. The SSH server may be missing or not installed with a jailbreak (which is particularly common for iOS 9 and 10 devices). A less common issue is a […]»

26 May, 2020Ivan Ponurovskiy

Unlocking BitLocker: Can You Break That Password?

«BitLocker is one of the most advanced and most commonly used volume encryption solutions. BitLocker is well-studied and extensively documented solution with few known vulnerabilities and a limited number of possible vectors of attack. BitLocker volumes may be protected with one or more protectors such as the hardware-bound TPM, user-selectable password, USB key, or combination […]»

21 May, 2020Oleg Afonin