För polismyndigheter

Verktyg för dator- och mobilforensik

Elcomsoft hjälper statliga, militära och polismyndigheter, som erbjuder ett brett utbud av verktyg för dator- och mobilforensik. Våra verktyg är fullständigt ansvariga och pålitliga när det gäller forensik, och kräver ingen komplex träning, specialutbildning eller certifikat. Bevis som extraheras eller återhämtas med hjälp av Elcomsofts verktyg, tas upp till prövning i domstol. Stöd från experter, kompakta servicepolicy och uppdateringar gör våra produkter till en bra investering.

Läs mer

För företag

Lösningar för informationssäkerhet och informationsextraktion

ElkomSoft erbjuder företag en produktlinje för att återställa tillgång till blockerade, krypterade eller lösenordsskyddade data, omfattande säkerhetsrevision och informationsextraktion från olika mobila enheter. Elcomsofts produkter erbjuder avancerad teknik och högsta möjliga prestanda till ett konkurrenskraftigt pris. Regelbundna uppdateringar och kvalitetsservice skyddar din investering. Våra verktyg kräver ingen komplex träning och är ett perfekt alternativ för kontinuerlig användning och engångsarbete.

Läs mer

För hemmabruk

Verktyg för lösenordsåterställning på datorer och mobila enheter

Varje år förloras hundratusentals lösenord, skyddad information blir otillgänglig för den juridiska ägaren. Elcomsofts produkter hjälper till att återfå kontroll över krypterad data, återställa förlorade och glömda lösenord och få tillgång till låsta konton i populära operativsystem, applikationer och tjänster. Tack vare avancerad hårdvaruaccelerationsteknik är våra verktyg snabbast på marknaden med bruk av grafikkort av konsumentkvalitet för snabb återställning.

Läs mer

Nyheter på blogg

Perfect Acquisition Part 2: iOS Background

«Welcome to part 2 of the Perfect Acquisition series! In case you missed part 1, make sure to check it out before continuing with this article. In this section, we will dive deeper into iOS data protection and understand the obstacles we need to overcome in order to access the data, which in turn will […]»

29 March, 2023Elcomsoft R&D

Perfect Acquisition Part 1: Introduction

«Forensic acquisition has undergone significant changes in recent years. In the past, acquisition was relatively easy, with storage media easily separable and disk encryption not yet widespread. However, with the rise of mobile devices and their built-in encryption capabilities, acquiring data has become increasingly challenging. Traditional approaches like disk dumps are no longer feasible, and […]»

28 March, 2023Elcomsoft R&D

HomePod Forensics II: checkm8 and Data Extraction

«The first-generation HomePod is a smart speaker developed by Apple that offers high-quality audio and a range of features, including Siri integration and smart home controls. However, as with any electronic device, it can store valuable information that may be of interest in forensic investigations. In this article, we will explore how to use the […]»

23 March, 2023Oleg Afonin