För polismyndigheter

Verktyg för dator- och mobilforensik

ElcomSoft hjälper statliga, militära och polismyndigheter, som erbjuder ett brett utbud av verktyg för dator- och mobilforensik. Våra verktyg är fullständigt ansvariga och pålitliga när det gäller forensik, och kräver ingen komplex träning, specialutbildning eller certifikat. Bevis som extraheras eller återhämtas med hjälp av ElcomSofts verktyg, tas upp till prövning i domstol. Stöd från experter, kompakta servicepolicy och uppdateringar gör våra produkter till en bra investering.

Läs mer

För företag

Lösningar för informationssäkerhet och informationsextraktion

ElkomSoft erbjuder företag en produktlinje för att återställa tillgång till blockerade, krypterade eller lösenordsskyddade data, omfattande säkerhetsrevision och informationsextraktion från olika mobila enheter. ElcomSofts produkter erbjuder avancerad teknik och högsta möjliga prestanda till ett konkurrenskraftigt pris. Regelbundna uppdateringar och kvalitetsservice skyddar din investering. Våra verktyg kräver ingen komplex träning och är ett perfekt alternativ för kontinuerlig användning och engångsarbete.

Läs mer

För hemmabruk

Verktyg för lösenordsåterställning på datorer och mobila enheter

Varje år förloras hundratusentals lösenord, skyddad information blir otillgänglig för den juridiska ägaren. ElcomSofts produkter hjälper till att återfå kontroll över krypterad data, återställa förlorade och glömda lösenord och få tillgång till låsta konton i populära operativsystem, applikationer och tjänster. Tack vare avancerad hårdvaruaccelerationsteknik är våra verktyg snabbast på marknaden med bruk av grafikkort av konsumentkvalitet för snabb återställning.

Läs mer

Nyheter på blogg

iOS Device Acquisition with checkra1n Jailbreak

«We’ve just announced a major update to iOS Forensic Toolkit, now supporting the full range of devices that can be exploited with the unpatchable checkra1n jailbreak.  Why is the checkra1n jailbreak so important for the forensic community, and what new opportunities in acquiring Apple devices does it present to forensic experts? We’ll find out what […]»

27 November, 2019Vladimir Katalov

Forensic Acquisition of Apple TV with checkra1n Jailbreak

«Are you excited about the new checkm8 exploit? If you haven’t heard of this major development in the world of iOS jailbreaks, I would recommend to read the Technical analysis of the checkm8 exploit aricle, as well as Developer of Checkm8 explains why iDevice jailbreak exploit is a game changer. The good news is that […]»

22 November, 2019Vladimir Katalov

What is Password Recovery and How It Is Different from Password Cracking

«Why wasting time recovering passwords instead of just breaking in? Why can we crack some passwords but still have to recover the others? Not all types of protection are equal. There are multiple types of password protection, all having their legitimate use cases. In this article, we’ll explain the differences between the many types of […]»

21 November, 2019Oleg Afonin