Köp

Advanced Office Password Breaker

Lösenord hacking och dokument avblockering, istället för en lång lösenord återställning. Advanced Office Password Breaker låser upp lösenordsskyddade Microsoft Word-dokument och Excel-elektronisk tabeller inom garanterad tidsperiod i stället för att välja och återställa komplexa lösenord. Du måste låsa upp dokument snabbare? Snabba upp återhämtning genom att använda flera processorer eller flera kärnsystem eller flera datorer, och sedan få omedelbart dina data.

Vänligen välj programversion/licenstyp

Standard Edition

$ 99

Standard Edition är en begränsad version av AOPB avsedd för hemmabruk. Ett program kan bara köras på en processor (eller kärna), även om det finns fler, och det tillåter inte att flera kopior av programmet körs.

Professional Edition

$ 199

Denna version är den mest balanserade lösningen för användning både hemma och på kontoret. Programmet kan köras på datorer med en, två och fyra processorer, inklusive Intel Core 2 Duo/Quad/Extreme och Xeon, samt AMD Athlon X2.

Enterprise Edition

$ 399

Enterprise Edition är den mest kraftfulla versionen av AOPB, utformad för användning på företag och inom kriminalteknik. Den stöder multiprocessorsystem (upp till 32 CPU) och inkluderar en attack på regnbågens bord - speciella förberäknade tabeller som även på långsamma datorer kan dekryptera ungefär 99,5% av Word-dokument inte på några dagar, men på en minut.

Priset exklusive moms

Den här produkten kan återställa starka och komplexa lösenord som inte kan återställas på vanligt sätt. Du kan använda ordböcker för att påskynda återställningen. Grundläggande ordböcker ingår i produkten. Tillägsordböcker kan köpas med omedelbar nedladdning.

Totalsumma